Denne kylling- og mozzarellagratengen er enkel å lage og har deilig smak av tomat og oregano. Den kan også lages dagen i forveien. Da bare lager du den klar i den ildfaste formen dagen før servering, og drysser mozzarella over før du setter den i ovnen.

Kommentarer

  • Mary Hustad

    Jeg brukte MUTTI Palpa finkrossade tomater nr. 1 fra Italia (400g), og disse ble tydeligvis for finhakket fordi væsken boblet i ovnen og osten sank ned i blandingen i stedet for å ligge på toppen. Jeg skulle lage brytebrød i dag men hadde ikke tid, så jeg kokte litt poteter. Gryteretten hadde vært bedre med pasta!

    • Cecilie,

      Hei Mary! Det var leit å høre at gratengen ikke ble helt vellykket. Håper det smakte, til tross for utfordringene med for mye væske. Det er ikke noe i veien for å bruke pasta i denne hvis du foretrekker det. Lykke til med matlagingen 🙂

  • Isak

    Skal man ha salt?

    • Cecilie,

      Hei Isak! Ja, og takk for at du har et våkent øye, og gjorde oss oppmerksom på dette. 1/2 ts salt har falt ut av oppskriften, og vi retter den så fort som mulig. Lykke til med gratengen! 🙂

  • Trude Lian

    Hvor er tegnet for å skrive ut oppskriften.

    • Anita

      @Trude Lien: Rett ovenfor «slik gjør du» 🙂

    • Anne Cathrine

      Hei trude! Håper du har funnet ut av det. Hvis ikke så er det som Anita har kommentert: Mørkegrønne symboler rett over fremgangsmåten. Klikk på det som ser ut som en liten printer (ikonet i midten). Lykke til!