
Kylling- og mozzarellagrateng
Denne kylling- og mozzarellagratengen er enkel å lage og har deilig smak av tomat og oregano. Den kan også lages dagen i forveien. Da bare lager du den klar i den ildfaste formen dagen før servering, og drysser mozzarella over før du setter den i ovnen.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Sett ovnen på 200 grader.
Finhakk løk, hvitløk og gulrøtter.
Varm opp en kjele på middels sterk varme med Flytende Melange.
Ha løk, hvitløk og gulrøtter oppi pannen og stek til løken er myk, men ikke brunet.
Tilsett kylling i strimler og gi den en rask bruning på alle sider. Ta stekepannen av varmen.
Bland sammen hakkede tomater, oregano, cayennepepper, chilipulver, koriander og spisskummen i en bolle. Hell tomatblandingen over kyllingblandingen og bland det godt sammen, og ha det over i en ildfast form.
Dryss revet mozzarella over den ildfaste formen.
Stek i ovnen på midterste rille i 25 minutter.
Server kylling- og mozzarellagratengen med en grønn salat og godt brød.
Skal man ha salt?
Hei Isak! Ja, og takk for at du har et våkent øye, og gjorde oss oppmerksom på dette. 1/2 ts salt har falt ut av oppskriften, og vi retter den så fort som mulig. Lykke til med gratengen! 🙂
Hvor er tegnet for å skrive ut oppskriften.
@Trude Lien: Rett ovenfor «slik gjør du» 🙂
Hei trude! Håper du har funnet ut av det. Hvis ikke så er det som Anita har kommentert: Mørkegrønne symboler rett over fremgangsmåten. Klikk på det som ser ut som en liten printer (ikonet i midten). Lykke til!