Rask og enkel kjøttsuppe
Kjøttsuppe er en populær middagsfavoritt, og med biffstrimler kan du ha den herlige suppen klar på under en halvtime. Kjøttsuppe er også en ypperlig måte å bli kvitt grønnsaksrestene – bare fyll suppen med det du har av grønnsaker i kjøleskapet.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Finhakk løken. Del potetene i terninger, og gulrøttene og purreløken i skiver.
2. Varm opp en stekepanne på middels høy varme med Flytende Melange. Fres løken i 2-3 minutter til den er myk, men ikke brunet.
3. Tilsett biffstrimlene og stek videre til biffstrimlene har fått en fin stekeskorpe. Dette skal ta cirka 3 minutter.
4. Ha kjøttbuljongen over i en kjele og kok opp. Tilsett løk, biffstrimler, poteter, gulrøtter og purreløk.
5. La kjøttsuppen småkoke i cirka 20 minutter eller til grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper.
Kommentarer