Kjeks med pistasj og tranebær
Disse delikate kjeksene er laget med havremel og toppet med melisglasur, pistasj og tranebær. Resultatet er smakfulle julekaker som ser lekre ut på kakebordet. Oppskriften gir cirka tre stekebrett med kjeks.
Ingredienser
Kjeks
Pynt
Slik gjør du
Kjeks
1. Smelt Melange og rør dette inn med melken.
2. Rør sukker, hornsalt, hvetemel og havremel sammen, og rør dette inn med det det våte. Bland det hele godt sammen til en deig. Kna så lite som mulig.
3. Sett deigen i kjøleskapet over natten, eller i minst 2 timer.
4. Forvarm ovnen til 180 grader.
5. Kjevl deigen ut til cirka 0,5 cm tykkelse.
6. Bruk et glass eller en cookiekutter til å stikk ut kjeksene. Finn deretter et lite glass til å stikke ut hullet i midten.
7. Legg kjeksen over på en bakeplate kledd med bakepapir. Bak i ovnen på 180 grader i cirka 10 minutter. Kjeksene skal være lett gylne.
8. Avkjøl på rist.
Nytt og spennende må prøves absolutt
Så hyggelig at oppskriften frister, Hanne Margrethe! Fortell oss gjerne hvordan det gikk hvis du prøver deg på denne. God bakelyst! 🙂
Hola, no necesitas iniciar sesión 🙂