Sukrede safranknuter er en slags mellomting mellom lussekatt og kanelknute. Perfekt for deg som synes vanlige lussekatter kan bli litt kjedelig. Den fylles med et vaniljefyll du enkelt lager av Melange, sukker og vaniljesukker. Etter steking pensler du den med brunet Melange, før den dyppes i sukker. Én porsjon gir ca. 20 sukrede safranknuter.

Ingredienser

1 porsjon

Deig

0.5 gram safran
Én pakke er ofte 0.5 gram
1 ts sukker
4.5 dl lettmelk
200 gram sukker
50 gram fersk gjær
1 stk egg
900 gram hvetemel
225 gram Melange
1 ts salt

Vaniljefyll

175 gram Melange
150 gram sukker
3 ts vaniljesukker

Pynt

4 ss Melange
100 gram sukker
Til dypping

Produkter i oppskriften

Melange original
Melange
En unik sammensetning av planteoljer gjør at Melange i folie egner seg svært godt til all form fo… Les mer

Slik gjør du

Hva synes du om oppskriften?

Kommentarer