Disse safranknutene gir den velkjente smaken av lussekatter, men med en morsom vri for den som vil prøve noe nytt. Safranknutene er fylt med en søt vaniljekrem som gjør de ekstra saftige, og som smaker nydelig til den krydrede gjærbaksten. Oppskriften gir 12 safranknuter.

Ingredienser

1 porsjon

Safranknuter

150 gram Melange
5 dl melk
1 gram safran
1 pose tørrgjær
900 gram siktet hvetemel
150 gram sukker
1 ts salt

Fyll

1 pk vaniljekrem
1 stk egg (til pensling)
2 ss perlesukker

Produkter i oppskriften

Melange 500 gram
Melange
En unik sammensetning av planteoljer gjør at Melange i folie egner seg svært godt til all form fo… Les mer

Kommentarer

  • Olageir

    Okei, hvordan knytter jeg dem opp igjen?

    • Ida

      Bare å bite over og nyte, tenker jeg! 😉

    • Line

      🤣🤣