Denne langpannekaken har en syrlig og saftig bunn med lett smak av sitron. Den hvite kremostglasuren er en favoritt hos mange, og gjør kaken lett å pynte slik at den passer til alt fra barnebursdag til 17. mai og sommerfest. I denne oppskriften har vi brukt en langpanneform på 25×35 cm.

Ingredienser

1 porsjon

Kakebunn

300 gram sukker
4 stk egg
2 dl = 200 gram
1 stk sitron – finrevet skall fra hele sitronen
3 ss sitronsaft
300 gram hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1 ts natron
3.5 dl kefir

Kremostglasur

100 gram Melange
150 gram kremost naturell
300 gram melis
3 ss sitronsaft

Produkter i oppskriften

Melange original
Melange
En unik sammensetning av planteoljer gjør at Melange i folie egner seg svært godt til all form fo… Les mer
Flytende Melange Original
Flytende Melange
Her får du Melanges gode stekeegenskaper og oljens flytende konsistens i en praktisk flaske som g… Les mer

Kommentarer