10. plass: Langtidsstekt ribbe

Helt nederst på listen finner vi oppskriften på langtidsstekt ribbe. Ved å langtidssteke ribbe smelter fettet sakte og sørger for at kjøttet blir mørt og saftig, samtidig som svoren blir sprø og smakfull.

9. plass: Slik steker du koteletter

På niende plass finner vi koteletter og ulike måter man kan tilberede denne hverdagsklassikeren på. Her får du kokkens beste tips til å lykkes med kotelettene, enten det er på grillen eller i ovnen.

8. plass: Proteinrundstykker

Disse rundstykkene lager du enkelt med stavmikseren, og er ferdige på bare 20 minutter! Rundstykkene passer spesielt godt ved siden av en suppe eller gryte.

7. plass: Eplekake i langpanne

Det er lite slår lukten av nystekt eplekake! I denne populære varianten har vi også brukt vaniljekrem, noe som gir ekstra god smak og gjør kaken supersaftig.

6. plass: Kyllinggryte med sopp og bacon

På sjetteplass finner vi en populær gryte med masse smak som inneholder kylling, bacon og sopp. Denne middagen kan serveres med alt fra ris, til poteter og pasta, og er like god til hverdags som til helg.

Ostekake med gelélokk

5. plass: Ostekake med gelélokk

På femteplass finner vi nok en kake – nemlig ostekake med gelélokk. Denne lekre klassikeren med frisk og fløyelsmyk ostekrem og sprø kjeksbunn er alltid en favoritt på kakebordet.

4. plass: Enkel pannekakerøre

Denne pannekakerøren er populær året rundt og er enkel å røre sammen. De kan varieres i det uendelige og serveres med alt fra syltetøy og friske bær, til bacon og sopp.

Sarah Bernhard. Foto.

3. plass: Sarah Bernhard

Oppskriften på Sarah Bernhard har rykket opp en plass fra fjoråret og er nå å finne på pallen. Disse uimotståelige småkakene med mandelbunn, sjokoladekrem og sjokoladeglasur har blitt en favoritt til jul for mange.

2. plass: Julekaker

På denne samlesiden for julekaker finner du over 90 oppskrifter på kjente klassikere og nye vrier på julekaker.

Verdens beste vafler

1. plass: Verdens beste vafler

Helt på toppen av listen troner forsatt oppskriften på det vi antar må være verdens beste vafler. På Melange.no finner du rundt 20 oppskrifter på forskjellige typer vafler – alt fra grove vafler med havregryn til pizzavafler og kanelbollevafler, om det skulle friste å prøve en ny vri på denne favoritten!