Rocky road-brownies

Denne brownien er imponerende lekker, og veldig lett å lage. Den er inspirert av rocky road-sjokoladen med pekannøtter, sjokolade og marshmallows, og er en slags hybrid mellom rocky road og s’mores. Den saftige brownien får følge av knasende nøtter og er toppet med marshmallows.

Brownies med karamell og sjokolade

Denne brownien byr på en fløyelsmyk smaksopplevelse med den alltid populære kombinasjonen av karamell og sjokolade. Kaken lages enkelt med en pose browniemiks og litt Smil-sjokolade. Topp den gjerne med litt ekstra sjokolade og karamell for en litt mer overdådig variant.

Brownies med ostekrem

I denne oppskriften har vi samlet to populære kaker, nemlig brownies og ostekake. Resultatet er myke brownies toppet med en syrlig og bakt ostekrem. Med browniemiks på pose, rører du raskt sammen denne smakfulle kaken der søtt møter syrlig i skjønn symfoni.

Brownies med peanøttsmør og syltetøy

Peanøttsmør og syltetøy er en klassisk og populær påleggskombinasjon i USA, som regel servert mellom to brødskiver. Denne nydelige kombinasjonen av søtt og salt passer også veldig godt i desserter og kaker.