Alle våre kakeoppskrifter

Her har vi samlet over 60 kakeoppskrifter – alt fra daimkake og ostekake, til eplekake og pavlova. Her finnes det noe for enhver smak og anledning.

Enkle langpannekaker

Langpannekaker er enkle å lage og praktiske fordi de rekker til mange kakeglade gjester – enten det er til middagsselskapet, bursdagen, skoleavslutningen, dugnaden eller kakelotteriet. De kan også enkelt dekoreres med en blank glasur, med bær eller med fargerikt kakestrøssel som passer anledningen. Her har vi samlet våre favoritter som er skapt for å deles.

Kaker til 17. mai

Her finner du oppskrifter på festfine 17. mai-kaker som gjeste garantert vil rope hurra for.

Enkle kaker til sommeravslutningen

Sommeren er høysesong for avslutninger og bugnende kakebord laget på dugnad. Med denne oversikten over enkle og raske kaker er det ingen grunn til å la dugnadsånden slite deg ut.

Bursdagskaker

Her finner du oppskrifter på kaker til både barn og voksne, og noen gode tips til hvordan de kan pyntes!

Pannekaker til hverdags, middag og fest

Pannekaker er en favoritt blant både store og små, og kan komme i mange forskjellige varianter. Her finner du grunnoppskrift, tips og andre pannekakeoppskrifter.

Festkaker

Enten du skal bake til konfirmasjoner, dåp eller sommerfester, så finnes det en kake som passer! Her har vi samlet våre favorittoppskrifter på festkaker.

Sjokoladekaker

Glad i sjokolade? Her finner du oppskrifter på våre favorittkaker med deilig sjokolade – alt fra glutenfrie cookies til popcornkake!

Glutenfrie kaker og bakverk

Å bake kaker eller andre bakverk uten hvetemel kan virke som en stor utfordring for mange, men det er ikke så vanskelig som det kanskje høres ut som. Her finner du åtte flotte oppskrifter på kaker, kjeks og søte munnfuller som kan spises av de som ikke tåler gluten, og som smaker herlig.

10 sommerlige kaker

Disse kakene og bakeverkene er både enkle å sette sammen og smaker himmelsk. Med sommerlige smaker som jordbær, rabarbra og bringebær er de også perfekte til late dager i sola.

Julekaker

Her har vi samlet det beste av tradisjonsrike og velprøvde oppskrifter på julekaker for deg.