Denne julekaken består av en tynn mørdeigsbunn som blir dekket med et lag sprø marengs. Konsistensen skal være lett og delikat. Oppskriften gir ca. 35 kaker.

Kommentarer

  • Anne

    Fulgt oppskrift til punkt og prikke. IKKE min favoritt

    • Cecilie,

      Hei Anne! Det var leit å høre at kakene ikke falt i smak. Vi håper noen av våre andre oppskrifter frister mer? Lykke til hvis du baker igjen! 😊

  • Bernt Aage

    Hadde gledet meg til å lage disse kakene, men syns dessverre at de ble litt tørre og kjedelige.

    • Cecilie,

      Det var leit å høre at kakene ikke falt i smak, Bernt Aage! Kanskje noen av våre andre oppskrifter frister mer? Lykke til hvis du baker igjen! 🙂

  • Kari-Anne

    Kan de fryses? Vil de Hilde seg i kakeboks?

    • Kari-Anne

      Mente holde…..

    • Cecilie

      Hei Kari-Anne! Frysing er ikke ideelt for marengskaker, men vi anbefaler å oppbevare kakene i tett kakeboks. Lykke til! 🙂

  • Anita Møller

    Beste kakene disse her. Må ha til jul🤟😘

  • Jostein Halv

    Dei hær va goe🍻

    • Anne Cathrine

      Så hyggelig å høre, Jostein!

  • Torild S. M.

    Disse kakene er ikke gode. Dessuten fester ikke marengsen seg til kakebunnene. Noen som får dem til?

    • Gjermund

      Eg brukte denne oppskriften og mine blei bra.