Enkel quiche lorraine med bacon og vårløk
Dette er en enkel quiche som egner seg godt til både lunsj og middag. Quichen er fylt med bacon, egg, ost og vårløk og smaker nydelig sammen med godt brød og en frisk salat til.
Ingredienser
Paibunn
Fyll
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Paibunn
1. Smuldre Melange og mel sammen i en bolle. Tilsett kaldt vann og salt, og kna sammen til en jevn deig. Dekk til bollen med plastfolie og la deigen stå kaldt i 30 minutter.
2. Varm opp ovnen til 200 grader.
3. Trykk deigen ut i en paiform på 26 cm og prikk bunnen med en gaffel.
4. Stek bunnen på midterste rille i ovnen i 10–15 minutter, til den er gyllen.
Fyll
1. Kutt baconskivene i små biter og vårløken i ringer.
2. Varm opp en stekepanne på høy varme med Flytende Melange.
3. Stek baconbitene til de er sprøstekte, ca. 5 minutter, ha dem over i paiskallet sammen med vårløken.
4. Pisk sammen egg, creme fraiche, salt og pepper i en bolle til blandingen begynner å skumme, og hell den over i paiformen. Dryss over revet ost.
5. Stek paien i ovnen på 200 grader i 20-30 minutter. La den hvile i minst 5 minutter før servering, slik at fyllet setter seg.
Kommentarer