Duften av hjemmebakte boller er nesten uimotståelig. Med denne enkle oppskriften får du saftige og gode boller. Oppskriften gir cirka 20 boller.

Kommentarer

  • Lene

    Veldig bra bolledeig. Lett og lage

    • Cecilie,

      Hei Lene! Så hyggelig at du liker bolledeigen. Takk skal du ha, og lykke til med bakingen 🙂

  • Hilde

    Står i overskriften, ca 20 boller. I oppskriften – del deigen i 15 emner? Skjønner at man velger selv.. men burde vel stemme overens.
    Skal prøve disse idag.

    • Cecilie,

      Takk for at du har et våkent øye, Hilde! Nå er oppskriften rettet til 20 emner. Håper bollene smaker 😊

  • Jan

    Enkelt👍👍

    • Cecilie,

      Flott at denne er enkel å følge, Jan! Takk for tilbakemelding, og håper bollene falt i smak! 🙂

  • Anne Grethe Larssson

    Veldig goe, har tatt ut av ovn nå. Deigen så go å jobbe med

    • Cecilie,

      Hei Anne Grethe! Så hyggelig å høre at bollene faller i smak! Takk for tilbakemeldingen, og god påske til deg! 🙂

  • Janne

    Trur det er de beste bollene jeg har smakt😊

    • Cecilie,

      Herlig å høre, Janne, lykke til med baksten! 😊

  • Bollle

    Ikke så lett skrevet men gode boller

    • Cecilie

      Hyggelig at de smakte! God bakelyst! 🙂

  • Eivor Maria Johannessen

    Opphavet til denne oppskriften?

    • cecilie

      Hei Eivor Maria! Generelt sett er det vanskelig å si hvem som opphavet til oppskrifter, spesielt når det er snakk om klassiske oppskrifter, men denne er utviklet av oss i Melange for å tilby en god og enkel bolleoppskrift med Flytende Melange. Håper du vil prøve den! God bakelyst 🙂

  • Bjørg

    De ble veldig tørre etter bare en dag.

    • cecilie

      Hei Bjørg! Bollene er ferskvare, og bør spises samme dag som de lages. Ønsker du å oppbevare bollene til neste dag anbefaler vi frysing for å unngå at de blir tørre. Lykke til! 🙂