Lite slår lukten av nybakte kanelsnurrer fylt med en blanding av sukker og kanel! Kanelsnurrer er perfekt ved siden av en kopp te eller kaffe, eller å ha med som ekstra motivasjon i tursekken. Med denne enkle oppskriften får du cirka 15 saftige og gode kanelboller.

Ingredienser

1 porsjon

Deig

5 dl melk
150 gram sukker
1 pose tørrgjær
2 ts malt kardemomme
1 stk egg (i deigen)
1 kg siktet hvetemel

Kanelfyll

150 gram sukker
20 gram kanel

Produkter i oppskriften

Flytende Melange med smør- og rapsolje
Flytende Melange med smør- og rapsolje
Flytende Melange med smør- og rapsolje kombinerer den gode smørsmaken med oljens enkelhet og Mela… Les mer

Kommentarer

  • Charlott

    Helt magisk oppskrift, bruker mindre mel så deigen er litt klissete. Perfekt. Det og bruke flytende smør er og lage fylle er bare kanon. Blir mye saftigere. Om man vill ha litt fastere er det lite tips og bruke mere sukker. Tata. Alltid en løsning. 🤗

    • Cecilie,

      Så hyggelig å høre at du likte oppskriften, Charlott! Takk for baketipsene, og lykke til med kanelsnurrene 😊

  • Meg

    Fyllet ble alt for tynt med flytende melange. Bedre med fastere smør.

    • Cecilie

      Hei! Det var leit å høre at baksten ikke ble vellykket. Det er litt smak og behag hva slags konsistens en foretrekker på fyllet. Noen synes det er vanskelig å smøre ut når det er for fast. Fint at du fant en løsning som passet for deg. Håper det smakte! 🙂

  • Anonym

    Disse er en klassiker hjemme hos oss! Alltid saftige og gode 🙂

    • Cecilie

      Så hyggelig å høre, takk for tilbakemeldingen, og lykke til med bakingen! 🙂

  • Edine Maria Knirke Kristoffersen

    Luftige og gode🤌❤️😋

    • Cecilie

      Så hyggelig å høre at baksten ble vellykket, Edine Maria! 🙂

  • Gode boller

    • Cecilie

      Godt å høre at baksten falt i smak! 🙂

  • Sindre Kulseth

    Hei! Lurer på hva du gjør med fyllet?

    • Cecilie

      Hei Sindre! Takk for henvendelsen. Kanelfyllet smøres utover deigen, se punkt 7 i oppskriften. Lykke til! 🙂

  • Marie-Louice Øvermo

    Kjempegode🙂👍

    • Cecilie

      Hyggelig å høre, Marie-Louice! Takk for tilbakemeldingen, og god bakelyst! 🙂

  • Natalie

    Kjempe gode, anbefales på det sterkeste!

    • cecilie

      Hei Natalie! Så hyggelig å høre at kanelsnurrene ble kjempegode, og takk for at du anbefaler oppskriften videre. God påske til deg! 🙂

  • Ella

    De ble veldig gode, saftige og søte😋 Anbefaler oppskriften til alle!

    • cecilie

      Hei Ella! Så hyggelig å høre at kanelsnurrene falt i smak, og takk for at du anbefaler oppskriften videre! God påske til deg! 🙂

  • Liv Bjønness-jacobsen

    Vanskelig å veie 20 gr kanel, lettere med f eks teskje!

    • Cecilie

      Hei Liv! Beklager sent svar på denne. 20 gram tilsvarer 3 spiseskjeer. Lykke til! 🙂

      • TrudeWill

        Trenger å få enkelte ting inn med t-skje: er det strøkne skjeer eller toppede?

        • Cecilie

          Hei Trude! Du kan alltid ta som et utgangspunkt at det er strøkne skjeer når «skje» blir brukt som mål i oppskriftene. I de tilfellene hvor toppede skjeer er målet, vil det være oppgitt spesielt. Lykke til! 🙂

  • Cathrine

    Gøy å lage

    • Cecilie

      Hei Cathrine! Så hyggelig at du synes kanelsnurrene var gøy å lage, det setter vi pris på å høre. God bakelyst, og lykke til hvis du prøver deg igjen! 🙂