Lite slår lukten av nybakte kanelsnurrer fylt med en blanding av sukker og kanel! Kanelsnurrer er perfekt ved siden av en kopp te eller kaffe, eller å ha med som ekstra motivasjon i tursekken. Med denne enkle oppskriften får du cirka 15 saftige og gode kanelboller.

Ingredienser

1 porsjon

Deig

5 dl melk
150 gram sukker
1 pose tørrgjær
2 ts malt kardemomme
1 stk egg (i deigen)
1 kg siktet hvetemel

Kanelfyll

150 gram sukker
20 gram kanel

Produkter i oppskriften

Flytende Melange med smør- og rapsolje
Flytende Melange med smør- og rapsolje
Flytende Melange med smør- og rapsolje kombinerer den gode smørsmaken med oljens enkelhet og Mela… Les mer

Kommentarer

  • Sindre Kulseth

    Hei! Lurer på hva du gjør med fyllet?

    • Cecilie,

      Hei Sindre! Takk for henvendelsen. Kanelfyllet smøres utover deigen, se punkt 7 i oppskriften. Lykke til! 🙂

  • Marie-Louice Øvermo

    Kjempegode🙂👍

    • Cecilie,

      Hyggelig å høre, Marie-Louice! Takk for tilbakemeldingen, og god bakelyst! 🙂

  • Natalie

    Kjempe gode, anbefales på det sterkeste!

    • Cecilie,

      Hei Natalie! Så hyggelig å høre at kanelsnurrene ble kjempegode, og takk for at du anbefaler oppskriften videre. God påske til deg! 🙂

  • Ella

    De ble veldig gode, saftige og søte😋 Anbefaler oppskriften til alle!

    • Cecilie,

      Hei Ella! Så hyggelig å høre at kanelsnurrene falt i smak, og takk for at du anbefaler oppskriften videre! God påske til deg! 🙂

  • Liv Bjønness-jacobsen

    Vanskelig å veie 20 gr kanel, lettere med f eks teskje!

    • Cecilie,

      Hei Liv! Beklager sent svar på denne. 20 gram tilsvarer 3 spiseskjeer. Lykke til! 🙂

  • Cathrine

    Gøy å lage

    • Cecilie,

      Hei Cathrine! Så hyggelig at du synes kanelsnurrene var gøy å lage, det setter vi pris på å høre. God bakelyst, og lykke til hvis du prøver deg igjen! 🙂