Foliebakt fisk og grønnsaker
Fisk i folie er et godt tips til enkel hverdagsmiddag, det er nærmest umulig å ikke få et saftig og godt resultat. Fyll fiskepakkene med det du har for hånden av grønnsaker og urter.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Riv av en firkant aluminiumsfolie.
2. Kutt opp grønnsakene. Ha 2 ss Flytende Melange midt på arket av aluminiumsfolie, og legg grønnsakene oppå. Legg fiskefileten over grønnsakene.
3. Strø litt salt og pepper over fisken og grønnsakene, og sprut litt sitronsaft over. Tilføy også 1-2 ss hvitvin om ønskelig.
4. Brett folien sammen slik at skjøten peker opp.
5. Lag pakken på et stekebrettet i ovnen (200 grader). Stek i 10-20 minutter. Steketiden kan variere noe avhengig av varmen og tykkelsen på fisken. Åpne pakken og undersøk om fisken er er gjennomstekt før servering.
6. Server retten direkte i folien, gjerne med ris, poteter eller brød som tilbehør.
Tips!
Du kan også legge foliepakken på grillen. Da skal de grilles på medium varme i cirka 10 minutter.
Kommentarer