Krumkaker er blant julens mest populære julekaker. Med denne glutenfrie oppskriften kan enda flere nyte den tradisjonsrike baksten. Spis dem som de er, eller fyll dem opp med multekrem, is eller bær. 1 porsjon gir cirka 15 glutenfrie krumkaker – florlette og knasende sprø, akkurat som originalen. Om du også ønsker å ta hensyn til melkeallergikere kan du bruke blå melkefri Melange.

Kommentarer

  • Ann Helen

    3. oppskrifta eg prøver på gl.f. krumkaker.

    Og endeleg vellukka resultat🥰

    • Cecilie,

      Dette gleder vårt hjerte å høre, Ann Helen! Så koselig at du har funnet en oppskrift du er fornøyd med. God førjulstid, og lykke til med baksten 🙂

  • Margareth Vestbekken

    Kjempego’e kromkaker. Anbefales!

    • Cecilie,

      Så hyggelig at krumkakene faller i smak, Margareth! Kos deg med julebaksten 🙂

  • Astrid Bergheim

    Da skal jeg steke krumkaker til barnebarnet mitt.Bra at det blir flere oppskrifter som er glutenfri.

    • Cecilie,

      Så koselig at du baker med barnebarnet, lykke til med baksten, Astrid! 😊

  • Andy Takvam

    Hva er «3 egg», dette bør vel aller helst veies, så det blir mer nøyaktig 😀
    God Jul

    • Cecilie,

      Hei Andy! Et egg veier i gjennomsnitt 63 gram, så det passer fint hvis du veier opp cirka 200 gram egg til denne oppskriften. Lykke til! 🙂

  • Knut I Knudsen

    Ble fine krumkaker.tilsatte 1/2 ts vaniljesukker for mere smak

    • Cecilie,

      Høres nydelig ut med litt vaniljesukker i deigen, Knut! God førjulstid til deg! 🙂

  • Gerd Nilsen Landro

    Kakene blir veldig sprøe og går lett sunt

    • Cecilie,

      Ja, enig med deg, Gerd! Disse er florlette og knasende sprø, og da er det også en fare for at de går lett i stykker, dessverre. God førjulstid! 🙂

  • E.G.M

    Kjempe gode glutenfrie kromkaker
    Nydelige i smak

    • Cecilie,

      Så hyggelig å høre at krumkakene falt i smak! Takk for tilbakemelding, og god førjulstid til deg! 🙂

  • Michelle

    Det ble sprø og gode krumkaker med denne oppskriften👍

    • Cecilie,

      Så koselig å høre at kakene faller i smak, Michelle! Lykke til med bakingen, og god førjulstid til deg! 🙂

  • Anette

    Nå har jeg forsøkt denne to ganger og hver gang skiller røren seg. Er det meningen? Jeg har romtempererte egg og avkjøler smøret, men når jeg tar i vannet så skiller røra seg… hjelp😕

    • Cecilie

      Hei Anette! Det var leit å høre at røren skiller seg. Det er, som du skriver, viktig at alle ingrediensene har samme temperatur. En annen viktig ting å huske på er at hastigheten på maskinen må være lav. Eventuelt kan du røre for hånd for å få bedre kontroll, slik at den ikke skiller seg. Tilsett ingrediensene gradvis, litt etter litt, ikke alt på en gang. Håper du vil forsøke igjen. Lykke til! 🙂

  • Marianne

    Kan jeg lage røren dagen før?

    • Cecilie

      Hei Marianne! Ja, det kan du, lykke til! 🙂

  • Ingun Buer

    Hva med ekte smør? Det blir vel det samme resultatet?

    • Cecilie

      Hei Ingun! Vi synes selvfølgelig at krumkakene smaker aller best når de lages med Melange. Men du kan også bruke smør i denne oppskriften. Lykke til! 🙂