
Glutenfrie pannekaker
Å lage glutenfrie pannekaker trenger ikke være vanskelig. Med glutenfri melblanding og flytende Melange kan du enkelt røre sammen disse nydelige pannekakene. Perfekt når det er allergier å ta hensyn til.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Visp sammen egg og melk i en stor bolle.
Bland glutenfritt mel og salt, og tilsett melet litt og litt av gangen i eggeblandingen.
Tilsett Flytende Melange Original og rør godt til du har en jevn og klumpfri røre.
La røren svelle i 30 minutter. Dette gjør at røren får tid til å samle seg og stekingen blir litt enklere.
Ha Flytende Melange i stekepanne på middels høy varme.
Øs i røre slik at stekepannen er dekket av et tynt lag, cirka 1 dl røre per pannekake. Stek i 1-2 minutter før du forsiktig snur pannekaken og steker videre ca. 1 minutt. Når pannekaken er gyllen på begge sider er den ferdig.
Server de glutenfrie pannekakene med syltetøy og ferske bær.
Ca hvor mange pannekaker er 1 porsjon?
Hei Linn! En porsjon gir circa 3 pannekaker. Klikker du øverst til venstre på siden kan du justere antall porsjoner, og bruker du 5 dl glutenfri blanding og 7,5 dl melk vil det gi circa 12 pannekaker. Lykke til! 🙂