Hjemmelaget potetmos er enkelt å lage og er deilig tilbehør til både kjøtt og fisk. Du kan bruke de fleste potetsortene, men de aller beste er de som er såkalt melne. Det er poteter som lett kokes i stykker, som for eksempel mandelpoteter. Pimpernell og Kerrs pink fungerer også bra. Å bruke riktig potetsort, sammen med Flytende Melange og oppvarmet melk, gir den hjemmelagde potetmosen god og kremet.

Ingredienser

4 porsjon

1 kg potet
2 dl melk
1 ts salt
0.5 ts pepper

Produkter i oppskriften

Flytende Melange Original
Flytende Melange
Her får du Melanges gode stekeegenskaper og oljens flytende konsistens i en praktisk flaske som g… Les mer

Kommentarer

  • Emma

    Bra oppskrift😽

    • Cecilie,

      Godt å høre at oppskriften faller i smak, Emma! Takk for det, og lykke til med matlagingen 🙂