Klarer du ikke å bestemme deg for om du skal lage kanelboller eller eplekake? Slå de to herlige bakverkene sammen og lag en smakfull kanelbolleeplekake. Luftige kanelboller med nydelig eplefyll er en kombinasjon de fleste vil elske.

Ingredienser

1 porsjon

Bolledeig

500 gram siktet hvetemel
2.5 dl melk, romtemperert
75 gram sukker
1 ts vaniljesukker
0.5 pose tørrgjær
1 stk egg
75 gram Melange

Fyll

3 ss sukker
3 ss kanel
3 stk epler
1 stk egg, til pensling

Glasur

2 dl melis
1 ss vann

Produkter i oppskriften

Melange original
Melange
En unik sammensetning av planteoljer gjør at Melange i folie egner seg svært godt til all form fo… Les mer
Flytende Melange Original
Flytende Melange
Her får du Melanges gode stekeegenskaper og oljens flytende konsistens i en praktisk flaske som g… Les mer

Slik gjør du

Hva synes du om oppskriften?

Kommentarer

  • Britt Garsmark

    Fantastisk go å lettvint ,👍👍

    • sorsig

      Hei Britt, så hyggelig å høre! Ha en kakegod helg 🥧 😋

  • Annki

    Kan den fryses?

    • sorsig

      Hei Annki, det går helt fint 🙂