Pai er en av de mest allsidige rettene som finnes, og kan fylles med alt fra brokkoli og bacon, til blåbær og bringebær. Siden man kan bestemme fyllet selv, så er det kanskje ikke så rart at pai er svært populært på både middagsbordet og koldtbordet. Her får du oppskriften på en klassisk paideig som kan fungerer godt til både salte og søte paier.

Kommentarer

  • Vilde

    Deigen ble tørr og ville ikke henge sammen?

    • cecilie

      Hei Vilde! Det var leit å høre at paideigen ikke ble vellykket. Den skal være fast, men ikke tørr. Det kan hjelpe å tilsette litt mer vann, og kjøre den raskt sammen igjen for å få en glatt og smidig deig. Lykke til! 🙂

      • Heidi

        Jeg blandet i 1 egg

        • Cecilie,

          Hei Heidi! Takk for tipset om å blande inn egg. Da måtte du sikkert justere med mer mel også? Lykke til med baksten 🙂