Kokosflarn
Er du glad i smaken av kokos er dette julekaken for deg. Kokosflarn er saftige og litt seige i midten, men sprø kanter og masse deilig kokossmak. I tillegg er de både raske og enkle å lage! Oppbevar dem kjølig i en lufttett beholder. Oppskriften gir cirka 40 kaker.
Slik gjør du
1. Forvarm ovnen til 170 grader.
2. Smelt Melange og sett til side for å avkjøles litt.
3. Bland sukker, kokosmasse, siktet hvetemel og bakepulver i en bakebolle.
4. Visp eggene lett sammen og ha i bakebollen sammen med smeltet Melange og sirup. Bland alt til en godt blandet røre.
5. Bruk en teskje til å sette deigen på et bakepapirkledd stekebrett. Bruk baksiden av teskjeen til å forme kakene runde og litt flate. Ha god avstand på stekebrettet, kakene vil flyte ut under steking.
6. Stek midt i ovnen i 5-6 minutter, eller til de er gylne i kantene. Følg godt med mot slutten av steketiden, kakene kan fort bli brent i kantene.
7. Løft hele bakepapiret med kokosflarnene over på rist og avkjøl dem helt før de legges i en kakeboks.
Kommentarer