Tynne og knasende sprø havreflarn er populære julekaker blant store og små. De er enkle å lage og smaker i tillegg så godt at det er vanskelig å spise bare én! Heldigvis er det fort gjort å bake nye. Oppskriften gir cirka 28 kaker.

Kommentarer

  • Iselin

    Knallfine og veldig gode😍

    • Cecilie,

      Takk for hyggelig tilbakemelding, Iselin! Lykke til med årets julebakst! 🙂

  • Ann-Kristin

    Skal det være 6 ts bakepulver til 5 egg

    • Cecilie

      Hei Ann-Kristin! Hvis du øker antall porsjoner til 5 av denne oppskriften, ser du at det ska være 5 ts bakepulver til 5 egg. Lykke til med bakingen! 🙂

  • Marianne Pilskog Homberset

    Veldig enkelt å få fine kaker med denne oppskrifta. Gode også.

    • Cecilie

      Hei Marianne! Takk for hyggelig tilbakemelding! Så flott at både oppskriften og kakene falt i smak. God førjulstid til deg! 🙂

  • Michael og Mathias

    Havreflarnene var veldig gode😍