Muffins med pavlova-pynt
Disse saftige muffinsene med pavlova-pynt er enkle å lage og passer ekstra godt på kakebordet på 17. mai. De er også fine til andre spesielle anledninger som konfirmasjon og bursdager, og kan toppes med annen pynt og andre bær om du ønsker det.
Ingredienser
Muffins
Ostekrem og pynt
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Muffins
1. Sett ovnen på 175 grader.
2. Pisk sammen egg og sukker i en bolle til du har en lys og lyftig blanding. Rør så i Flytende Melange og melk.
3. Bland til slutt mel, bakepulver og vaniljesukker sammen, og rør sammen med den våte blandingen. Rør godt om til du har en fin og jevn muffinsrøre.
4. Sett rundt 12 muffinsformer på et stekebrett eller i et muffinsbrett. Fyll muffinsformene til de er cirka 2/3 fulle.
5. Stek muffinsene på nederste rille i stekeovnen i cirka 15 minutter.
6. La muffinsene avkjøles helt før de pyntes.
Ostekrem og pynt
1. Rør sammen romtemperert kremost, romtemperert Melange, melis og vaniljesukker til du har en jevn og klumpfri glasur.
2. Smør ostekremen på de avkjølte muffinsene eller bruk en kremsprøyte med stor tupp.
3. Topp muffinsene med en marengstopp, blåbær og bringebær. Om du ønsker kan muffinsene også toppes med et norsk flagg.
Kommentarer