Ønsker du litt variasjon på grønnsakene til middagstallerkenen er ovnsbakte rotgrønnsaker både godt og enkelt. Den største jobben er å skrelle og kutte grønnsakene i omtrent like store biter, resten går mer eller mindre av seg selv. Velg de rotgrønnsakene som familien liker aller best og smaksett de med dine favorittkrydder som timian og rosmarin.

Kommentarer

  • Ewy Anette

    Skal man legge over aluminiumsfolie under steking ?

    • Cecilie,

      Hei Ewy Anette! Nei, aluminiumsfolie vil hindre deg å få fin stekeoverflate på grønnsakene. Pass heller på under steking, og røre av og til hvis du synes de blir for mye stekt i kantene. Lykke til! 🙂

  • Unn

    Olivenolje, ikke flytende melange

    • Cecilie,

      Hei Unn! Vi synes selvfølgelig at retten blir aller best med Flytende Melange, men du kan også bruke olivenolje hvis du foretrekker det. Det viktigste er at du finner en løsning som passer best for deg. Lykke til med matlagingen 🙂

  • Henny V-Gundersen

    Kan jeg smelte Melange å helle over…?

    • Cecilie,

      Hei Henny! Det er klart du kan gjøre det, høres nydelig ut! Lykke til med matlagingen, og god middag! 🙂

  • kåre

    jevla digg

    • Cecilie,

      Flott at du likte oppskriften, Kåre! Takk for tilbakemeldingen, og lykke til med matlagingen i høst 🙂

  • Tove

    Stekes midt i ovnen?

    • Cecilie

      Hei Tove! Ja, stekes midt i ovnen i cirka 25 minutter. Lykke til! 🙂