Når du ikke har tid til å stå og flippe pannekaker til gjestene eller til familien er pannekake i langpanne den perfekte løsningen. Røra helles rett i langpannen og så gjør ovnen resten. Server med det du måtte ønske av salt eller søtt tilbehør! Stekt bacon og blåbær er jo en absolutt klassiker. Det smaker også nydelig med bringebærsyltetøy og blåbær som er det svenskene kaller «Drottningsylt».

Kommentarer

  • Frode Eriksen

    Hvor mye røre skal jeg tømme I Langpannen?

    • cecilie

      Hei igjen! Hele røren helles i langpannen. Lykke til! 🙂

      • Frode

        Jeg brukte vanelig vaffelrøre. Det var kjempe godt jeg liker litt tykke pannekaker. Helte oppi litt vann I langpanne. Dette gav mersmak og jeg skal gjøre dette senere også. Det går fint med vaffelrøre.

        • Cecilie

          Så herlig å høre, takk skal du ha, Frode! 🙂

  • Frode Eriksen

    Jeg lager vanlig vaffelrøre. Dette skal jeg jammen prøve på. kan jeg prøve med pizza ark?

    • cecilie

      Hei Frode! Vi har ikke prøvd selv med vaffelrøre, da dette er en pannekakeoppskrift, men det skulle ikke være noe i veien for at det også skulle være mulig å prøve seg frem med. Pizzaark går fint, lykke til! 🙂

      • Frode Eriksen

        Tusen takk. Jeg kan også lage pannekakene. Så jeg slipper å snu pannekakene?Dette så lettvint ut. Tusen takk også at du deler med dette med oss.

        • cecilie

          Hei igjen Frode! Ja, det stemmer at du ikke trenger å snu pannekakene. Røra helles rett i langpannen og så gjør ovnen resten. Lykke til! 🙂

          • Frode

            Tusen takk for opplysningen. Jeg skal ha litt vann i langpanne så legger jeg papiret oppi. Gleder meg til å prøve.

  • Janne

    Min farmor, som var født i USA 1905, tok denne oppskriften med seg til Norge. Brukte surmelk og natron. Navnet på retten var «Popovers». Barnas favoritt 🙂

    • cecilie

      Så koselig å høre, Janne! Ingenting er som gode familietradisjoner og oppskrifter. Takk for at du deler! 🙂

  • Marit

    Kan man bruke Toro sin familiepakke m med ferdig røre?

    • cecilie

      Hei Marit! Det har vi ikke prøvd selv, men det skulle ikke være noe i veien for å gjøre det. Lykke til, og fortell oss gjerne hvordan det gikk! 🙂

  • Line Eikeland

    Litt for krampaktig avdere å anbefale bruk av Melange til å feste bakepapiret til langpanna, når en halv neve vann gjør samme nytten og uten å lage griseri og merarbeid.

    • cecilie

      Hei Line! Takk for tilbakemelding, og takk for tipset om å bruke vann! Det har vi ikke prøvd selv ennå, men skal testes ut ved neste anledning. Vår erfaring er at med litt Flytende Melange fester papiret seg godt, og holder seg på plass når du heller over pannekakerøren. Lykke til med pannekakestekingen! 🙂

  • Phillip

    Dette er oppskriften til Yorkshire pudding. .har med pølser oppi så har du toad-in-the-hole..

    • Cecilie

      Hei Phillip! Ja, to nydelige engelsk klassikere du nevner der, god middag til deg! 🙂

  • laila håkonsen

    Dette er populært her med bacon og selvfølgelig tyttebærsyltetøy, kjempegodt og enkelt.

    • Cecilie

      Så koselig å høre, Laila! God middag til deg! 🙂

  • Inger

    Dette er populær rett her,har I kokte potetbiter og stekte fleskebiter. Og selvsagt tyttebær attåt. Snadder 😋

    • Cecilie

      Hei Inger! Så hyggelig å høre at pannekaken faller i smak hos deg. Det er sikkert nydelig med ditt salte og litt søte tilbehør! 🙂

  • Danuta

    Hvordan vil denne oppskriften oppføre seg med plantebasert melk og smør?

    • Cecilie

      Hei Danuta! Vi har ikke testet denne oppskriften med de produktene selv, men tenker det vil fungere helt fint. Anbefaler at du prøver deg litt frem med de produktene du liker best. Lykke til! 😊

  • Paul

    Når eg va liten laga bestemor slik pannekake ho tømde heile røra i panna å stekte den på komfyren, ho kalla de for kølbulle

    • Cecilie

      Hei Paul! Høres ut som et hyggelig og smakfullt barndomsminne, takk for at du deler! 🙂

  • Inger Helene

    Munk kalte vi dette i min ungdom.

    • Cecilie

      Hei Inger Helene! Så gøy å høre, takk for at du deler! 🙂