
Pølsegrateng med rotgrønnsaker
Enkel
			1 t
		Pølsegrateng er familiefavoritten det er vanskelig å gå lei av. Her har vi fylt pølsegratengen med makaroni, røkte kjøttpølser og høstens rotgrønnsaker, noe som gjør den ekstra smakfull. Vil du sette en ekstra spiss på pølsegratengen kan du bruke oster med mye smak, som parmesan eller vellagret ost.
Ingredienser
4 porsjon
					
				Grateng
				5 dl makaroni
			
			
		
				500 gram røkt kjøttpølse
			
			
		
				2 ss Flytende Melange
			
			
		
				3 stk gulrøtter
			
			
		
				1 stk kålrot, liten
			
			
		
				2 stk pastinakker
			
			
		Hvit saus
Topping
				2 dl revet ost
			
			
		Produkter i oppskriften
						Flytende Melange
						
				
							Her får du Melanges gode stekeegenskaper og oljens flytende konsistens i en praktisk flaske som g… Les mer
						
					



takk for inspirasjon. brukte gulrot, brokoli og aspargesbønner for det var det vi hadde. alle ble mette og fornøyde!
Hei Hanne! Godt å høre at du fant din egen vri på denne gratengen. Høres nydelig ut, takk for tilbakemeldingen, og lykke til med matlagingen! 🙂
Helt nydelig 😊
Hei Ingvild! Så hyggelig å høre at gratengen falt i smak! Dette er en klassiker det er vanskelig å gå lei av. Lykke til hvis du lager den igjen! 🙂
Denne er helt nydelig. Har lagd den noen ganger nå.
Hei Trine! Så hyggelig tilbakemelding. Ønsker deg en fin helg 🙂
Dette skal jeg prøve. Høres deilig ut
Så hyggelig å høre, Bjørg! Håper den faller/falt i smak 🙂
Joda kan anbefales 🍽👏
Så hyggelig, Sølvi 🙂 God helg!