Det er overraskende enkelt å lage saftige og myke horn. Hornene kan lages både med og uten fyll, og vil være en gledelig overraskelse både på koldtbordet, i matpakken, til frokost, lunsj og kvelds. Oppskriften gir cirka 8 horn.

Kommentarer

  • Kari Berit

    Anbefales. Bakt mange ganger. Jeg tar alltid dobbel oppskrift, men ikke fullt dobbelt av gjær. Sparer en del av melet…
    Deler deigen i 3 og får 24 passende horn.. (Lov å spise flere)
    Enkel å kjevle og arbeide med.

    • Cecilie,

      Så hyggelig at oppskriften faller i smak, og at du anbefaler den til andre, Kari Berit! Det ble vi veldig glade for å høre. Takk skal du ha, og lykke til med bakingen 🙂

  • Marion Edsberg

    Takk for oppskrift 👏😀 så enkle kjempefin deig å jobbe med ,luftige og flotte horn 🥰 smakte himmelsk ♥️ og kan anbefales

    • Cecilie,

      Så hyggelig at du er fornøyd med oppskriften og vil anbefale den videre, Marion! Det setter vi stor pris på å høre. Kos deg med hornene, og lykke til med bakingen! 🙂

  • Anne Sofie Torvik

    Er det over og under varme ovnen skal stå på?😀

    • Cecilie,

      Hei Anne Sofie! I våre oppskrifter kan du alltid ta utgangspunkt i over- og undervarme hvis ikke annet er oppgitt. Lykke til med bakingen! 🙂

  • Lene H

    Julefrokosten er i ovnen, disse er så supergode og enkle å få til!

    • Cecilie,

      God å høre at disse er enkle og supergode, Lene! Tusen takk for tilbakemeldingen, og lykke til med frokosten! 🙂

  • Gerd Kristiansen

    Har bakt dem flere ganger.Supergode. Nu står det dobbel porsjon til heving. God Jul! 🎄😋

    • Cecilie,

      Hei Gerd! Takk for hyggelig tilbakemelding. Så flott å høre at hornene faller i smak hos deg. Enig at disse er vinnere. God jul, og lykke til med baksten! 🙂

  • Frank

    Hornene tok veldig lang tid men var utrolig gode👌🤤✨

    • Cecilie,

      Baking tar litt tid, men det er ofte verdt det, synes vi! Takk for hyggelig tilbakemelding, Frank, og god bakelyst til deg! 😊

  • Thi

    Oppskrift kjempe bra.
    Idag dobbel jeg porsjon. Det blir ikke så god som en porsjon 😥 deigen var ikke smidig. Og ble litt kompakt. Er det noe jeg skal redusere eller sette mer når man dobler?

    • Cecilie,

      Hei Thi! Så leit å høre at baksten ikke ble helt vellykket med dobbel porsjon. I utgangspunktet skulle det ikke være noe forskjell når du dobler denne, men melets evne til å tiltrekke seg fuktighet varierer alltid. Derfor er det et tips å ikke tilsette alt melet inn i deigen, men se an, og justere melmengden så du får en smidig deig. Er den blitt for kompakt kan du forsøke å justere med mer væske. Håper det var til litt hjelp. Lykke til! 🙂

  • Sissel

    Super gode horn😊👍

    • Cecilie,

      Så koselig at hornene falt i smak, Sissel! Takk for tilbakemelding, og god bakst til deg 🙂

  • Kristine Lien

    Hvis du er glad i knivene dine så ikke bruk de til å skjære deig med. Det gjør skarpe kniver sløve. Hvis du ikke har et pizzahjul så gå heller til innkjøp av en deigskrape. Det er grunn til at bakere bruker det i stede for kniver.
    Nydelig oppskrift ellers, gleder meg til å smake.

    • Cecilie,

      Takk for tipset, Kristine! Håper det smakte! 🙂

  • Evy Kristin Olsen

    Hærlig oppskrift 😀

    • Cecilie,

      Hei Evy Kristin! Så hyggelig å høre at du liker oppskriften. Lykke til med bakingen! 😊

  • Johanne

    Må man ha i egg? 😅

    • Cecilie

      Hei Johanne! Det har vi ikke prøvd selv, men det skulle ikke være noe i veien for å droppe egget. Men vær oppmerksom på at egg bidrar med både smak og konsistens til hornene, så resultatet vil ikke bli helt likt. Lykke til! 🙂

  • niccoo

    hvor mange horn får en ut av 1 porsjon?

    • Cecilie

      Hei Niccoo! Oppskriften gir cirka 8 horn. Lykke til! 🙂

  • Andrea

    Jeg er bare et barn og det burde ha stått at melken skulle ha vært varm.

    • Cecilie

      Hei Andrea! Det har du helt rett i! Takk for at du oppdaget feilen, den skal vi få rettet så raskt som mulig. Håper det ikke skapte for store ulemper for deg, og at du vil prøve oppskriften igjen! 🙂