Skolebrød, eller skoleboller som de også heter, er en klassisk gjærbakst det er helt umulig å motstå. Luftige og saftige boller, fylt med fyldig vaniljekrem og toppet med søt glasur og kokos. Dette er favoritten hele familien gleder seg til å sette tenna i. Oppskriften gir 16 skolebrød.

Kommentarer

  • Randi Nilsen

    Kjempebra oppskrift og nydelige skolebrød. Men hvis jeg skal lage det igjen ville jeg hatt i kardemomme også.

    • Cecilie,

      Så koselig å høre at bollene falt i smak hos deg, Randi! God idé med kardemomme, takk for tipset, g lykke til med bakingen 🙂

  • Hilde-Gunn

    Super god og enkel deig å jobbe med, følg oppskriften hver gang. Glemte meg litt en av de første gangene og hadde i smøret sammen med melka og egget til slutt 🙈, de bollene ble ikke vellykket 😅 Har bakt disse mange ganger nå og alltid høydare, supergode boller 😍

    • Cecilie,

      Så hyggelig å høre at bolleoppskriften faller i smak, Hilde-Gunn! Enig med deg i at disse er supergode. Takk for tilbakemeldingen – og lykke til med videre baking 🙂

  • Turid

    Kjempegode boller, bedre enn butikken sine

    • cecilie

      Tusen takk, Turid! Det var hyggelig å høre at bollene falt i smak hos deg. God bakelyst! 🙂

      • Sandra

        Det står ikke hvor lenge man skal ha de i ovnen

        • Cecilie,

          Hei Sandra! I det første punktet under «Topping» står det «Fyll 1 toppet spiseskje vaniljekrem i bollene. Pensle bollene med egg og stek i 20 minutter». Så bollene stekes i 20 minutter, men fordi ovner er forskjellige så er det lurt å ha et øye med på dem, og eventuelt justere steketiden. Lykke til! 😊

  • F.jgc.fly.kyfk,tl

    Forsto ingenting

    • sorsig

      Hei, bare still spørsmål om du ønsker hjelp med noe 🙂