En særdeles luftig og fyldig smørkrem som egner seg godt til å pynte muffins. Denne kremen egner seg ikke så godt for varme dager ettersom den vil smelte. Oppskriften holder til ca. 12 muffins eller 1 langpannekake.

Kommentarer

  • Joso

    Når du skal vispe kraftig å tilsette opplevde jeg at skum og væske skilte seg med en gang jeg tok det tilbake i kjelen igjen. Hva gjorde jeg feil?

    • Cecilie,

      Hei Joso! Det kan høres ut som du har hatt for høy varme, se punkt nr 4. Pass på temperaturen hvis du prøver igjen. Lykke til!

  • Bakerhansem

    Skal meldingen være romtemperert eller

    • Bakerhansem

      Melangen*

    • Cecilie,

      Ja, det stemmer. Lykke til, Bakerhansem! 😊

  • Kari og Lotta

    Den ble bare som vann og smakte litt rart jobb med tykkelsen👍

    • Cecilie,

      Hei Kari og Lotta! Det var leit å høre at kremen ikke ble vellykket. Det er ikke godt å si akkurat hva som gikk feil, men kanskje kremen skilte seg? Noen tips for å lykkes med smørkremen er å bruke romtempererte ingredienser, ikke vispe for lenge, samt å bruke kjøkkenmaskin med elektrisk visp. Lykke til hvis dere prøver igjen! 😊

  • Solveig

    Det står på slutten «Tilsett til slutt vaniljesukker og salt.» Men det står ikke noe i ingrediensene om salt!

    • Åse

      Jo. 0,25 gr.

    • Anne Cathrine

      Så flott at du oppdaget feilen. Det er nå rettet opp og satt inn 0,25 ts salt. Du kan også bruke mindre eller sløyfe det hvis du ønsker det.

  • Mia

    Må man bruke helmelk

    • Anne Cathrine

      Beklager sent svar, Mia! Det blir nok aller best resultat med helmelk.