Hveteboller kan enkelt gjøres både veganske og melkefrie. I denne oppskriften har vi brukt havremelk og Flytende Melange Melkefri og vegansk, og resultatet blir gode og saftige veganske boller uten melk. Oppskriften gir cirka 15 veganske boller.

Ingredienser

1 porsjon

5 dl havremelk
1 kg siktet hvetemel
150 gram sukker
1 pose tørrgjær
2 ts malt kardemomme
0.5 dl Flytende Melange Melkefri og Vegansk, til pensling

Produkter i oppskriften

Flytende Melange Melkefri og Vegansk
Flytende Melange Melkefri og Vegansk
Flytende Melange Melkefri og Vegansk er beregnet for deg som ønsker melkefritt og vegansk alterna… Les mer

Kommentarer

  • Simon

    Disse er veldig gode og tar litt tid

    • Cecilie,

      Så gøy at du lager disse bollene, Simon! Ja, litt tid tar det, men så er de verdt å vente på også, da. Lykke til! 🙂

  • Eva Nygaard

    Store flotte saftige boller.
    Første gang jeg prøver med havremelk.
    Super oppskrift!

    • Cecilie,

      Så fint å høre at oppskriften er super, Eva! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, og lykke til med baksten 🙂

  • Heidi Boye Enkerud

    Så flott enkel oppskrift som barnebarnet mitt også kan spise

    • Cecilie,

      Godt å høre at du er fornøyd med oppskriften, Heidi! Kos deg med matlagingen og barnebarnet 🙂

  • Berit K Køyen

    Veldig enkel og grei oppskrift

    • Cecilie,

      Hei Berit! Så hyggelig å høre at oppskriften falt i smak hos deg. Takk skal du ha, og lykke til med bakingen 🙂