Chili sin carne betyr «chili uten kjøtt» og er den vegetariske varianten av klassikeren chili con carne. Enten du er…
Skal du lage noe ekstra godt til helgefrokosten er amerikanske pannekaker en sikker vinner. Med denne fremgangsmåten får du en…
Denne sjokoladeglasuren er enkel å røre sammen og smaker fantastisk godt. Oppskriften holder til en kake i langpanne (25 x…
Klassisk lammestek er en skikkelig festmiddag og hører for mange påsken til. Har du litt god tålmodighet og lar den…
Denne delikate og luftige kokosbollekaken er en favoritt blant både små og store. Kaken lages helt uten steking, men litt…
En skikkelig god rødvinssaus er det perfekte tilbehøret til godt kjøtt som lammestek, biff eller kalv. Å lage den selv…
Stekt chorizo setter en fantastisk smak på denne raske og lettvinte kyllinggryta. Bønner tilfører gryta ekstra proteiner og gjør at…
Prinsessekake er et imponerende stykke bakverk laget av vanlig bolledeig, kanelfyll, deilig vaniljekrem og tykk, hvit melisglasur. Det kan være…
Saftig nøttebunn med fyldig, gul krem og firkløverglasur som smelter på tunga. Denne kaken vil garantert forsvinne fort fra kakebordet.…
Den engelske klassikkeren biff wellington er mør indrefilet pakket inn i saftig soppstuing og smaksrik parmasskinke, innbakt i et sprøtt…
Saftig og mørt kjøtt med sprø svor; det er resultatet de aller fleste ønsker seg på ribba. Den enkleste og…
Babka er et nydelig bakverk med melk og egg, ikke ulikt brioche. Kaken har sine røtter i Øst-Europa, og har…
Troikakake har en unik og helt uimotståelig god smak, akkurat som sjokoladen den er oppkalt etter. Konfektkaken består av lag…
Mandelflarn er knasende sprø julekaker med nydelig smak av karamell og mandler. Ordet «flarn» kommer fra svensk og betyr noe…
«Kola» betyr karamell på svensk, og det er akkurat det disse tradisjonelle svenske julekakene smaker som. Dette er kanskje ikke…