
1. Bytt ut vannet
Du kan enkelt tilføre posekaken mer smak ved å tilsette annen væske enn vann. Appelsinjuice tilfører en frisk og søt smak på kaken, ananasjuice gir en tropisk smak og kaffe gir kaken en fyldig smak av mokka. Du kan også bytte ut vannet med rømme eller kefir for å få en mer fyldig og lett syrlig smak på kaken.
2. Tilsett dine favorittsøtsaker
Nesten alt du måtte ha i skapet av både søtt og salt, kan tilsettes i kake- eller muffinsrøren for å gi nye og spennende smakskombinasjoner. Prøv for eksempel å tilsette lakris, sjokolade, saltstenger, nøtter, karameller eller marshmallows i røren. Tilsett søtsakene når røren er klar og stek etter anvisning.
3. Tilsett frukt eller bær i røren
Både fersk og frossen frukt kan gi kaken og muffinsene en herlig smaksvariasjon. Most banan gjør baksten både saftig og fyldig, mens jordbær og bringebær gir en nydelig lett syrlig smak. Du kan også tilsette finrevet gulrot – dette gir både god smak og gjør baksten ekstra saftig. Tilsett frukt eller bær når røren er klar og stek etter anvisning.