Egg er som kjent en av hovedingrediensene i majones, men det er faktisk mulig å lage den uten. Med denne…
En god brokkolisalat har en perfekt balanse av søtt, salt og syrlig. I denne varianten har vi tilsatt bacon, eple,…
Syrlige epler blir ekstra søte når de stekes i panna med honning, og de er den perfekte følgesvenn til en…
Remulade er perfekt følge til stekt fisk og fiskepinner, og også uunnværlig på smørbrødet med roastbiff og rå løk. Denne…
Lite slår en digg sandwich når man har lyst til på noe ekstra godt til lunsj. BLT står for bacon,…
Prøv en ny vri på den klassiske lefserullen! Den krydrede og syrlige smaken av dijonnaise er som skapt for varmrøkt…
Deviled eggs, eller fylte egg som de også heter, er en morsom eggerett som består av halve egg som er…
Blinis er små russiske pannekaker laget av bokhvetemel. Tradisjonelt lages de med gjær, men denne varianten med bakepulver fungerer også…
Visste du at leverpostei er en viktig ingrediens i den tradisjonelle vietnamesiske bagetten banh mi? Den trendy gatematen har lenge…
Leverpostei med karse er en klassiker. Å dyrke karse gjør du enkelt selv, alt du trenger er karsefrø, litt bomull…
Kokt egg med Mills kaviar er en klassiker, enten det er til frokost, lunsj eller kveldsmat. Prøv egg og kaviar…
Halvgrove rundstykker med innbakt egg er overraskende enkelt å lage, og ikke minst morsomt å servere når du har gjester…
Saftig, hvit fisk med gyllen og sprø skorpe – det er ikke rart at den britiske klassikeren fish and chips…
Har du tunfisk på boks i skapet har du et godt utgangspunkt for å lage et ekstra godt pålegg til…
Prøv en ny vri på egg og bacon til frokost! Lefse lager du av en tynn omelett som fylles med…