Deviled eggs, eller fylte egg som de også heter, er en morsom eggerett som består av halve egg som er…
Blinis er små russiske pannekaker laget av bokhvetemel. Tradisjonelt lages de med gjær, men denne varianten med bakepulver fungerer også…
Visste du at leverpostei er en viktig ingrediens i den tradisjonelle vietnamesiske bagetten banh mi? Den trendy gatematen har lenge…
Leverpostei med karse er en klassiker. Å dyrke karse gjør du enkelt selv, alt du trenger er karsefrø, litt bomull…
Kokt egg med Mills kaviar er en klassiker, enten det er til frokost, lunsj eller kveldsmat. Prøv egg og kaviar…
Halvgrove rundstykker med innbakt egg er overraskende enkelt å lage, og ikke minst morsomt å servere når du har gjester…
Saftig, hvit fisk med gyllen og sprø skorpe – det er ikke rart at den britiske klassikeren fish and chips…
Har du tunfisk på boks i skapet har du et godt utgangspunkt for å lage et ekstra godt pålegg til…
Prøv en ny vri på egg og bacon til frokost! Lefse lager du av en tynn omelett som fylles med…
En tomatbasert fiskegryte med mye smak varmer godt i vinterkulden. Gjør som franskmennene og topp det hele med en raus…
Prøv en ny vri på det klassiske rekesmørbrødet med en herlig salsa av avokado og mango. Prikken over i-en er…
Prøv en ny vri på tacoen med sprø og saftige fiskebiter og en deilig, kremet korianderdressing. Server med salat i…
Disse små, herlige munnfullene av sprøstekt kylling minner om popcorn i formen – derav navnet. Ved å steke kyllingen i…
Har du en stavmikser og en smal beholder kan du lage hjemmelaget majones på rekordtid. For å få et vellykket…
Blåskjell med pommes frites og aioli, også kjent som moules frites, er en belgisk klassiker som smaker nydelig og er…