Hopp til hovedinnhold
Mills logo
  • Produkter
  • Bærekraft
  • Kontakt oss
  • Produkter
  • Mills Proffpartner
  • Mills Industri & bakeri
  • Oppskrifter
  • Aktuelt
  • Jobb hos Millsekstern lenke
  • Helse og ernæring
  • Bærekraft i Mills
  • Ofte stilte spørsmål
  • Om Mills AS
  • Kontakt oss
  • English
  • Merkevarer fra Mills AS
  • Mills
  • Melange
  • Delikat
  • Vita hjertego’
  • Soft Flora
  • Olivero
  • Plantego’
Vegansk majones uten egg. Foto.

Vegansk majones på tre minutter

Egg er som kjent en av hovedingrediensene i majones, men det er faktisk mulig å lage den uten. Med denne…

Enkel
5 min
Brokkolisalat med eple og bacon. Foto.

Brokkolisalat med eple og bacon

En god brokkolisalat har en perfekt balanse av søtt, salt og syrlig. I denne varianten har vi tilsatt bacon, eple,…

Enkel
20 min
Landbrød med leverpostei og stekte epler. Foto.

Landbrød med leverpostei og stekte epler

Syrlige epler blir ekstra søte når de stekes i panna med honning, og de er den perfekte følgesvenn til en…

Enkel
15 min
Hjemmelaget remulade i bolle. Foto.

Hjemmelaget remulade

Remulade er perfekt følge til stekt fisk og fiskepinner, og også uunnværlig på smørbrødet med roastbiff og rå løk. Denne…

Enkel
5 min
BLT-sandwich. Foto.

Ekte BLT-sandwich

Lite slår en digg sandwich når man har lyst til på noe ekstra godt til lunsj. BLT står for bacon,…

Enkel
20 min
Lefserull med varmrøkt laks. Foto.

Lefserull med varmrøkt laks og dijonnaise

Prøv en ny vri på den klassiske lefserullen! Den krydrede og syrlige smaken av dijonnaise er som skapt for varmrøkt…

Enkel
40 min
Bilde av deviled eggs

Deviled eggs med eggekrem, kaviar og dill

Deviled eggs, eller fylte egg som de også heter, er en morsom eggerett som består av halve egg som er…

Enkel
25 min
Blinis med kaviarkrem

Blinis med kaviarkrem

Blinis er små russiske pannekaker laget av bokhvetemel. Tradisjonelt lages de med gjær, men denne varianten med bakepulver fungerer også…

Enkel
30 min
hjemmelaget banh mi

Banh mi med leverpostei og syltede grønnsaker

Visste du at leverpostei er en viktig ingrediens i den tradisjonelle vietnamesiske bagetten banh mi? Den trendy gatematen har lenge…

Enkel
15 min
Leverpostei med selvdyrket karse

Leverpostei med selvdyrket karse

Leverpostei med karse er en klassiker. Å dyrke karse gjør du enkelt selv, alt du trenger er karsefrø, litt bomull…

Enkel
5 min
Rugbrød med kaviar, egg og pepperrotkrem

Rugbrød med kaviar, egg og pepperrotkrem

Kokt egg med Mills kaviar er en klassiker, enten det er til frokost, lunsj eller kveldsmat. Prøv egg og kaviar…

Enkel
5 min
Innbakt egg i rundstykke med kaviar

Innbakt egg i rundstykke med kaviar

Halvgrove rundstykker med innbakt egg er overraskende enkelt å lage, og ikke minst morsomt å servere når du har gjester…

Enkel
4 t
Fish and chips

Fish and chips med erter og remulade

Saftig, hvit fisk med gyllen og sprø skorpe – det er ikke rart at den britiske klassikeren fish and chips…

Enkel
30 min
Enkel tunfisksalat

Enkel tunfisksalat med majones og kapers

Har du tunfisk på boks i skapet har du et godt utgangspunkt for å lage et ekstra godt pålegg til…

Enkel
15 min
burrito til frokost

Frokost-burrito av egg med bacon

Prøv en ny vri på egg og bacon til frokost! Lefse lager du av en tynn omelett som fylles med…

Enkel
20 min

Telefon

Sentralbord: 22 80 86 00

Forbrukerservice: 800 35 036 (kl.09.00-12.00)

Adresse

Sofienberggt 19, 0558 Oslo

Pb. 4644 Sofienberg, 0506 Oslo

Mills logo

Mills AS © Vi tar forbehold om feil på våre nettsider. Her finner du vår personvernerklæring.
Ønsker du å reklamere på et av våre produkter? Her finner du reklamasjonsskjema.