Franske Olivier Roesch er konditor av yrke, og gir deg her oppskriften på en eksklusiv fransk sjokoladekake. Denne kaken har en intens og himmelsk sjokoladesmak, og er en saftig konfektkake med lange tradisjoner i Frankrike.

Kommentarer

  • Marit

    Er en porsjon til en kakeform? Eller må man velge flere porsjoner for å fylle ei vanlig rund springform?

    • sorsig

      Hei Marit, en porsjon er til en springform på 24 cm 🙂

  • Anna

    Har nettopp tatt den ut av ovnen,så er spendt på smaken når den er avkjølt.Den trengte mye lenger steketid enn 25 minutter,iallefall i min ovn.Måtte plusse på 2×10 minutt.

    • sorsig

      Hei Anna, og takk for tilbakemelding! Den skal være veldig saftig inni, så pass på at den ikke står for lenge og blir tørr. Håper den smakte, til tross for lengre steketid enn angitt her 🙂

  • Marit Magnussen

    Blir denne kaka bløt inni ??? Hva er flytende olivero ?😋

    • Anna

      Flytende Olivero er flytende smør på flaske.

    • sorsig

      Hei Marit, Olivero er en god blanding av flytende planteoljer (raps og oliven) og smørolje blant annet, og passer bra til bakst som dette 🙂 Denne konfektkaken skal ha en saftig konsistens inni – nesten på grensen til klissete 😋 Håper den smaker!

  • Unni Bjerring Hansen

    Den skal jeg lage til min kjære mann Bård

    • sorsig

      Hei Unni, for en hyggelig tanke! Heldig mann du har 🤗