Norske folkefavoritter

 

Vi står bak de kjente merkevarene Delikat, Mills, Vita hjertego’, Soft Flora, Melange, Olivero og Plantego’. De aller fleste av våre produkter produseres ved våre anlegg i Fredrikstad og Drammen.

Vi har stor respekt for arven vi forvalter med mange produkter som nordmenn flest har et langt og nært forhold til. Samtidig jobber vi stadig med å utvikle våre merker og produkter i henhold til nye behov hos den norske befolkning. For oss handler det om å gjøre det enkelt å spise sunt og godt hver dag – og noen ganger overraske, med smaker og kombinasjoner som begeistrer.

I Mills legger vi helsemyndighetenes kostholdsanbefalinger til grunn for vår ernæringsfilosofi. Kort sagt, et variert, sunt kosthold med mye frukt og grønt, fisk, grovbrød og mindre mettet fett og salt. Våre margariner er også anbefalt av helsemyndighetene, og Vita hjertego’-serien er spesielt utviklet i tråd med anbefalingene.

Selv om det er norske forbrukere vi primært jobber for, eksporteres også flere av våre produkter til utlandet. Visste du for eksempel at Mills kaviar er markedsleder på Island og blir brukt som sushi i Brasil, mens våre margariner er populære i Asia?

 

Visjon og hovedoppgave

Vår hovedoppgave er å gjøre det enkelt for dagens og fremtidens generasjoner å samles rundt sunn og god mat. Det preger vår kultur, måten vi jobber på og alle våre merker og produkter, som hver dag setter sitt preg på det norske måltidet.

Først og fremst handler det om god smak og gode råvarer. Det handler også om å hjelpe deg til å lykkes på kjøkkenet, og at produktene våre gir resultatet du vil ha både i stekepanna og i bakebollen.

Å gjøre det enkelt betyr også at du som forbruker kan være trygg på kvaliteten, der mattrygghet og ernæringsmessig sammensetning står øverst på vår liste. Slik kan du konsentrere deg om å nyte måltidet og samtalen rundt bordet, og vite at med Mills gjør du et trygt og godt valg.

Vi har aldri vært opptatt av kvartalsresultater, men av langsiktig verdiskaping. Hvordan vi jobber for å nå målene våre er dermed viktig for oss. Dette har vi omtalt som ansvarlighet i mange tiår. I dag kaller vi det bærekraft. Rammene er FNs bærekraftmål og vår bærekraftstrategi er omfattende med ambisiøse mål.

 

Møt ledelsen i Mills AS: