Glutenfrie pannekaker

Enkelt
45 min.
Å lage glutenfrie pannekaker trenger ikke være vanskelig. Med glutenfri melblanding og flytende Melange kan du enkelt røre sammen disse nydelige pannekakene. Perfekt når det er allergier å ta hensyn til.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Visp sammen egg og melk i en stor bolle.

  2. Bland glutenfritt mel og salt, og tilsett melet litt og litt av gangen i eggeblandingen.

  3. Tilsett Flytende Melange Original og rør godt til du har en jevn og klumpfri røre.

  4. La røren svelle i 30 minutter. Dette gjør at røren får tid til å samle seg og stekingen blir litt enklere.

  5. Ha Flytende Melange i stekepanne på middels høy varme.

  6. Øs i røre slik at stekepannen er dekket av et tynt lag, cirka 1 dl røre per pannekake. Stek i 1-2 minutter før du forsiktig snur pannekaken og steker videre ca. 1 minutt. Når pannekaken er gyllen på begge sider er den ferdig.

  7. Server de glutenfrie pannekakene med syltetøy og ferske bær.

Antall porsjoner:

  • 3 stk egg
  • 7.5 dl melk
  • 5 dl Toro glutenfri lys melblanding
  • 1 ts salt
  • 3 ss Flytende Melange
  • 1 ss Flytende Melange, til steking

Produkter i oppskriften

Flytende Melange Original

Flytende Melange

Kommentarer

Lignende oppskrifter