
Glutenfrie vafler med kokosnøttmel
Disse glutenfrie vaflene lages med kokosnøttmel, fiberfin og fiberhusk. De smaker aller best når de er nystekte og serveres med din favorittopping, som for eksempel rømme, bær eller syltetøy. Denne oppskriften gir ca. 10 vafler.
Vurder oppskriften
Slik gjør du
-
Pisk eggene med sukker, vaniljesukker og salt i en bolle.
-
Rør inn de øvrige ingrediensene i samme rekkefølge som de står ingredienslisten.
-
Dekk bollen til med plastfolie.
-
Sett røren i kjøleskapet og la den svelle i en halvtime før du steker vaflene.
-
Stek vaflene i et vaffeljern smurt med flytende Melange.
-
Server vaflene med rømme, bær eller syltetøy.
Antall porsjoner:
- 6 stk egg
- 2 ss sukker
- 1 ts vaniljesukker
- 0.5 ts salt
- 6 ss Flytende Melange
- 1.5 dl kremfløte eller helmelk
- 0.5 ts bakepulver
- 4 ss kokosnøttmel
- 2 ss fiberfin
- 3 ts fiberhusk
Produkter i oppskriften

Kommentarer