Saftig kylling i kremet saus er en middagsfavoritt vi aldri blir lei av. Både fargene og smakene i denne kyllinggryten gir deg en deilig smakebit av Italia. Den fyldige sausen blir enda rikere på smak ved å tilsette soltørkede tomater, spinat og parmesan.

Kommentarer

  • Morten Waibel Ernø

    Tusen takk for super inspirasjon! For jeg gjorde jo slik jeg alltid gjør… tar en titt i kjøleskapet for å se hva jeg bør få brukt opp. Og denne gangen hadde jeg alle ingrediensene unntatt spinat, men tok rådet om brokkoli i stedet. I tillegg hadde jeg en gulrot og noe sopp som trengtes å bruke, så det havnet også i gryta. Som tilbehør hadde vi ovnsbakte røstipoteter og det hele ble supergodt! Hilsen Morten

    • Morten Waibel Ernø

      Glemte å si at vi brukte kyllingkrydder i stedet for bare salt og pepper på selve kyllingen. Og at jeg kommer til å legge denne oppskriften inn i favoritt-kokeboka mi…

    • Cecilie,

      Det høres nydelig ut med brokkoli, gulrot og sopp, Morten! Flott at du fant din egen vri på denne oppskriften. Takk for den hyggelige tilbakemeldingen, og lykke til med matlagingen 😊

  • Eva Larsen

    Vi bruker lårfilet ,veldig mørt kjøtt

  • Eva Larsen

    Nydelig gryte som vi lager ofte

    • Cecilie,

      Så koselig å høre at gryten faller i smak, og at du lager denne ofte, Eva! Enig at lårkjøttet er det møreste på kyllingen. Ønsker deg en fin sommer videre, og lykke til med matlagingen! 😊

  • Trude

    En liten skvis med sitron over tilslutt runder av. Byttet ut spinat med små brokkolibuketter som ble surret sammen med løk og hvitløk.

    • Cecilie

      God idé med sitron og brokkoli, Trude! Høres nydelig ut, håper det smakte! Lykke til med matlagingen 🙂