
Kylling- og mozzarellagrateng
Denne kylling- og mozzarellagratengen er enkel å lage og har deilig smak av tomat og oregano. Den kan også lages dagen i forveien. Da bare lager du den klar i den ildfaste formen dagen før servering, og drysser mozzarella over før du setter den i ovnen.
Vurder oppskriften
Slik gjør du
-
Sett ovnen på 200 grader.
-
Finhakk løk, hvitløk og gulrøtter.
-
Varm opp en kjele på middels sterk varme med Flytende Melange.
-
Ha løk, hvitløk og gulrøtter oppi pannen og stek til løken er myk, men ikke brunet.
-
Tilsett kylling i strimler og gi den en rask bruning på alle sider. Ta stekepannen av varmen.
-
Bland sammen hakkede tomater, oregano, cayennepepper, chilipulver, koriander og spisskummen i en bolle. Hell tomatblandingen over kyllingblandingen og bland det godt sammen, og ha det over i en ildfast form.
-
Dryss revet mozzarella over den ildfaste formen.
-
Stek i ovnen på midterste rille i 25 minutter.
-
Server kylling- og mozzarellagratengen med en grønn salat og godt brød.
Antall porsjoner:
- 0.5 stk løk
- 2 fedd hvitløk
- 2 stk gulrøtter
- 2 ss Flytende Melange
- 400 gram kyllingfilet i strimler
- 1 boks hakkede tomater á 400 gram
- 1 ss tørket oregano
- 0.5 ts cayennepulver
- 0.5 ts chilipulver
- 0.5 ts malt koriander
- 0.25 ts spisskummen
- 200 gram revet mozzarella
Produkter i oppskriften

Hvor er tegnet for å skrive ut oppskriften.
@Trude Lien: Rett ovenfor «slik gjør du» 🙂
Hei trude! Håper du har funnet ut av det. Hvis ikke så er det som Anita har kommentert: Mørkegrønne symboler rett over fremgangsmåten. Klikk på det som ser ut som en liten printer (ikonet i midten). Lykke til!