
Pannekakekake med rørte bær
Slik gjør du
Rørte jordbær:
Ha tinte eller ferske jordbær sammen med sukker og limesaft i en blender eller stavmikser og kjør til alt har blandet seg godt sammen.
Pannekaker:
Smelt Melange i en kjele eller mikrobølgeovn og la det avkjøles noe.
Bland sammen mel og salt i en bolle. Tilsett halvparten av melken og rør til du har en tykk og klumpfri røre. Ha i smeltet Melange og rør inn resten av melken, litt og litt av gangen.
Ha i eggene og rør til du har en tynn og jevn røre.
La pannekakerøren svelle i 20 minutter før du steker pannekakene.
Varm opp en stekepanne på middels sterk varme med 1 ss Melange i pannen.
Stek pannekakene i 1-2 minutter på hver side.
Legg på et tynt lag med rørte bær mellom hver pannekake du steker, til du har en høy og flott pannekakestabel.
Topping:
Pisk kremfløten sammen med vaniljesukker til den er luftig og fordel kremen på toppen av pannekakekaken.
Del jordbærene i to og fordel de over kremfløten.
Antall porsjoner:
- RØRTE JORDBÆR:
- 400 gram jordbær, tinte eller ferske
- 50 gram sukker
- 0.5 stk lime, saften
- PANNEKAKERØRE:
- 1 dl Flytende Melange
- 6 dl siktet hvetemel
- 1 ts salt
- 12 dl melk
- 6 stk egg
- TOPPING:
- 1.5 dl kremfløte
- 1 ts vaniljesukker
- 100 gram jordbær
Produkter i oppskriften

Kommentarer