Taco bowl

Enkelt
15 min.
Taco bowl, eller «taco skål», er en salat fylt med ris, grønnsaker og tacokjøttdeig. Dette er en super lunsj og en veldig fin måte å bruke opp restene av gårsdagens tacomiddag. I denne varianten har vi brukt tacokjøttdeig, men du kan enkelt erstatte dette med svarte bønner om du ønsker en vegetarvariant.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Kok ris etter anvisningen på pakken.

  2. Ha Flytende Melange Original i stekepanne på middels høy varme. Stek tacokjøttdeigen i ca. 2 minutter, til kjøttet er varmt.

  3. Finn frem serveringsboller og fordel ris i bunnen av de fire bollene.

  4. Fordel tacokjøtt, paprika, mais, agurk og avokado på hver sin del av bollen, oppå risen.

  5. Topp tacobowlsene med rømme, salsa og koriander.

Antall porsjoner:

  • 4 dl ris (f.eks. langkornet eller jasminris)
  • 200 gram tacokjøttdeig
  • 2 ss Flytende Melange
  • 1 stk rød paprika, i terninger
  • 180 gram mais
  • 0.5 stk agurk, i halvmåneskiver
  • 1 stk avokado, skåret i skiver
  • 1 dl rømme
  • 4 ss tacosalsa
  • 4 ss fersk koriander, finhakket

Produkter i oppskriften

Flytende Melange Original

Flytende Melange

Kommentarer

Lignende oppskrifter