
Tacopasta
Enkel
30 min
Denne tacopastaen kan fort bli en ny middagsfavoritt! Ved å kombinere taco og pasta har du også en smakfull og enkel måte å gi nytt liv til tacorestene fra gårsdagens middag.
Ingredienser
4 porsjon
400 gram pastaskruer
400 gram tacokjøttdeig
2 ss Flytende Melange
400 gram hakkede tomater
1 stk løk, finhakket
1 fedd hvitløk, finhakket
180 gram mais
1 stk rød paprika, i små terninger
150 gram revet ost (f.eks. mozzarella eller cheddar)
Produkter i oppskriften
Flytende Melange
Her får du Melanges gode stekeegenskaper og oljens flytende konsistens i en praktisk flaske som g… Les mer
Slik gjør du
1
Kok pasta etter anvisningen på pakken. Hell av vannet og ha den ferdigkokte pastaen over i en bolle.
2
Ha Flytende Melange Original i en kasserolle på middels høy varme. Tilsett løk og stek under omrøring i 1-2 minutter.
3
Rør inn tacokjøttdeig, hvitløk og hakkede tomater.
4
Kok opp og senk temperaturen. La sausen småkoke under lokk i 15 minutter.
5
Ha kjøttsausen over pastaskruene og bland sammen. Bland inn mais og paprika.
6
Server tacopastaen toppet med revet ost.
For lite preg av Taco, minner mer om italiensk pasta med kjøttsaus.
Kan godt piffes opp med mer tacokrydder 🤠
Ja, her er det bare å tilsette mer krydder hvis du ønsker det, Svein! Høres nydelig ut. Lykke til hvis du lager denne pastaretten igjen! 🙂