
Grove pannebrød
Grove pannebrød krever ingen elting eller heving, og er supre til matpakken. Lag gjerne mange av gangen når du først er i gang, og frys dem ned så fort de er avkjølte. Da kan du ta opp ferske pannebrød fra fryseren hver eneste morgen. Oppskriften gir ca. 6 pannebrød.
Vurder oppskriften
Slik gjør du
-
Bland sammen sammalt hvetemel, hvetemel, bakepulver og salt i en bolle.
-
Smelt Soft Flora i en liten kjele eller i en skål i mikrobølgeovnen, og bland den inn med melken.
-
Rør de våte ingrediensene inn med de tørre og bland godt sammen.
-
Del opp i ca. seks like store emner og kjevle de ut til runde flate leiver.
-
Varm opp en stekepanne på middels varme, og stek pannebrødene i tørr panne i ca. 1 minutt på hver side.
-
La pannebrødene avkjøle på en rist.
Antall porsjoner:
- 250 gram sammalt hvetemel, finmalt
- 150 gram hvetemel
- 2 ts bakepulver
- 0.5 ts salt
- 50 gram Soft Flora Steke og Bake
- 2 dl melk
Produkter i oppskriften

Kommentarer