Alt-i-en-panne med teriyakilaks og villris

Enkelt
30 min.
Denne enkle alt-i-en-pannen inneholder sunt fett, fisk, fullkorn, grønnsaker, og massevis av god smak fra den japanske teriyakisausen. I tillegg etterlater fremgangsmåten minimalt med oppvask. En perfekt hverdagsrett med andre ord!
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Fjern frøene i chilien og finhakk den og hvitløksfeddene.

  2. Varm opp flytende Vita hjertego’ i en stor gryte på middels høy varme.

  3. Fres hvitløk og chili forsiktig under omrøring i 2 minutter. Unngå at hvitløken blir brent, da smaker den bittert.

  4. Tilsett ris og grønnsakskraft, og la det småkoke under lokk i 20 minutter.

  5. Tilsett spinat og rør om til den har falt sammen.

  6. Skjær bort endene på aspargesbønnene og del dem i 2 eller 3 biter. Rør bønnene inn i risen.

  7. Del laksefileten i porsjonsstykker og legg på toppen av risen. Fordel teriyakisaus over laks og ris. Sett på lokk igjen og la alt trekke til laksen er ferdig. Dette tar rundt 10 til 15 minutter.

  8. Finsnitt vårløken og dryss over retten før servering.

Antall porsjoner:

  • 1 stk rød chili
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 ss Vita hjertego' Flytende
  • 250 gram basmatiris med villris
  • 6 dl grønnsakskraft- eller buljong
  • 125 gram babyspinat
  • 500 gram laksefilet uten skinn
  • 0.5 ts salt
  • 0.25 ts pepper
  • 1 dl teriyakisaus
  • 100 gram aspargesbønner
  • 1 stk vårløk

Produkter i oppskriften

Vita hjertego' Flytende

Vita hjertego’ Flytende

Comments

Lignende oppskrifter

Asiatisk laksesalat med mango

Enkelt
20 min.

Kremet laks i ovn med soltørket tomat og spinat

Enkelt
30 min.

Lakseburger med avokadosalsa og sitrondressing

Enkelt
30 min.