Glutenfrie proteinrundstykker

Enkelt
40 min.
25 minutter er alt du trenger for å få disse supersaftige og proteinrike rundstykkene på bordet. Fiberrike havregryn sørger for at rundstykkene metter godt. Rundstykkene kan fryses ned og passer godt både til frokost, i matpakken og til kvelds. Oppskriften gir 6 rundstykker.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Sett ovnen på 180 grader.

Ha alle ingrediensene i en bolle og rør rundt med en slikkepott til ingrediensene har blandet seg sammen. Ikke rør for kraftig eller for lenge, da kan rundstykkene bli tørre.

Form 6 rundstykker og legg de på et bakepapir.

Stek rundstykkene i 20 minutter og la de hvile i minst 10 minutter før du nyter de sammen med favorittpålegget ditt.

PS. om du ikke trenger at rundstykkene er glutenfrie kan du fint bruke vanlige havregryn. 

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Vita hjertego' Optimal Olje

Vita hjertego’ Optimal olje

Kommentarer

  • User
    Lillian

    Hvordan lage disse melkefrie? Hva kan man bruke i stede for kesam?

    • Mills
      Marthe,

      Hei Lillian! Du kan erstatte kesam med 2,5 dl kokos-, havre-, ris- eller mandelmelk. Lykke til! 😊

Lignende oppskrifter

Grove vafler

Enkelt
30 min.

Bananpannekaker

Enkelt
20 min.

Fylt avokado med reker og grønn chili

Enkelt
15 min.