Havrepannekaker

Enkelt
45 min.
Havremel gjør at pannekakene både metter god og smaker nydelig. Supre etter trening, til lunsj eller middag. Oppskriften gir cirka 12 havrepannekaker.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Visp sammen egg og kefir i en bolle.

  2. Bland havremel, hvetemel og bakepulver sammen i en annen bolle og rør gradvis inn med blandingen av kefir og egg.  Du kan lage havremel selv ved å kjøre havre fint i en blender eller foodprosessor.

  3. Spe røren med melk, litt og litt av gangen. Rør til slutt inn Vita hjertego’ Flytende.

  4. Dekk til bollen med kjøkkenhåndkle og la røren svelle i cirka 30 minutter. Da får du bedre smak på havrepannekakene.

  5. Varm opp en stekepanne på middels varme, og stek pannekakene gylne på begge sider.

  6. Server gjerne med kesam og friske bær.

Visste du at..

Havre er en god kilde til både både proteiner, umettet fett og fiber.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Vita hjertego' Flytende

Vita hjertego’ Flytende

Kommentarer

  • Bruker
    Sharron

    Korfor går de Sundt hele tiå hva gjør jeg gale

    • Mills
      Cecilie,

      Hei Sharron!
      Det er ikke sikkert at du har gjort noe galt, men det er litt vanskelig å si hva som har gått galt. Det kan være røren har blitt litt for tynn. Da kan det være den må stå lenger og svelle, eller du kan tilsette ekstra hvetemel. Det er også mulig at det å vispe røren litt lenger, 2-3 minutter, kan gjøre at den blir lettere å steke. Til slutt kan du også vurdere å ikke har Vita hjertego’ i selve røren, men heller ha det direkte i stekepannen. Det er mange som foretrekker det fremfor å ha det pannekakerøra. Lykke til 😊

  • Bruker
    Sharron

    Veldig tyntflytende ska bli spennende å se

    • Mills
      Signe Marie,

      Hei Sharron, ble du fornøyd med resultatet? Konsistensen tykner gjerne når den har svellet i 30 min. Håper det smakte! Riktig god helg 🙂

Lignende oppskrifter