Remulade er perfekt følge til stekt fisk og fiskepinner, og også uunnværlig på smørbrødet med roastbiff og rå løk. Denne…
Lite slår en digg sandwich når man har lyst til på noe ekstra godt til lunsj. BLT står for bacon,…
Prøv en ny vri på den klassiske lefserullen! Den krydrede og syrlige smaken av dijonnaise er som skapt for varmrøkt…
Deviled eggs, eller fylte egg som de også heter, er en morsom eggerett som består av halve egg som er…
Blinis er små russiske pannekaker laget av bokhvetemel. Tradisjonelt lages de med gjær, men denne varianten med bakepulver fungerer også…
Ja, det er mulig å lage sunn ostekake som du kan nyte med god samvittighet. Denne enkle, men gode desserten…
Blomkålris er et supert alternativ til ris og en smart måte å få i seg mer grønnsaker på. Den smaker…
Denne saftige kyllingsandwichen er perfekt når du er på jakt etter noe raskt og godt med mye smak. Den saftige…
Visste du at leverpostei er en viktig ingrediens i den tradisjonelle vietnamesiske bagetten banh mi? Den trendy gatematen har lenge…
Müsli kan spises på andre måter enn med melk. I disse bananmuffinsene har vi puttet müsli i røra - resultatet…
Ingenting slår nystekte rundstykker til frokost. Disse eltefrie rundstykkene med spelt og frø hever seg over natten, så du kan…
Hvem har vel ikke drømt om å kunne spise sjokolade til frokost? Denne nydelige frokostgrøten med sjokoladesmak er søtet med…
Har du lyst på saftig, nystekt bakst på under en halvtime? Da bør du prøve grove scones. Scones lages med…
Det går fint an å lage lapper uten melk. I denne oppskriften har vi brukt havremelk og Soft Flora spesial,…
Har du bananer som begynner å bli brune i skallet? Da har du en perfekt anledning til å lage deilig…