Waldorfsalaten er en populær gjenganger på vinterens koldtbord, og passer utmerket til både spekemat og kalkun. Dette er en lettere…
Kun tre ingredienser utgjorde den originale waldorfsalaten som raskt ble en favoritt over hele verden: epler, stangselleri og majones. Det…
Krumkaker er blant julens mest populære julekaker. Med denne glutenfrie oppskriften kan enda flere nyte den tradisjonsrike baksten. Spis dem…
Disse frityrstekte risottobollene fra Sicilia har fått navnet arancini fordi de ligner på små appelsiner. Det finnes mer enn 30…
Skal du lage egg til mange er ovnsbakt omelett et supert alternativ. Server den som et eget måltid med godt…
Alle som er glad i skolebrød kommer til å elske denne luftige og saftige skolebollefocacciaen! Med vaniljekrem, melisglasur og kokos…
Det er ikke uten grunn at quiche Lorraine er blitt en paiklassiker som er kjent langt utover de franske landegrenser.…
Shakshouka stammer fra Midtøsten og består av posjerte egg og grønnsaker i en spicy tomatsaus. Styrken på sausen kan du…
Lefserull er en klassiker på koldtbordet som er enkel å lage, og som i tillegg kan tilberedes dagen i forveien.…
Hjemmelagde karbonader med stekt løk er en klassiker vi aldri går lei av. Dette er saftige og smakfulle karbonader som…