Sindre Tandberg har vært i Mills siden 2004. Han trengte en jobb ved siden av BI-studiene, og var lykkelig da han landet en deltidsjobb i Mills.

Veien inn
– Min første jobb var todelt. Etter endt studiedag på Schous-plass gikk jeg opp til Mills for å sette frem mat i kantinen til kveldsskiftet i produksjonen. Når kveldsskiftet var gode og mette og kantinen igjen var ren og pen, fortsatte mitt arbeid på «posten» med å scanne dagens fakturaer til videre behandling av regnskapsavdelingen, forteller Sindre.

Etter noen måneder fikk han tilbud om å bistå med diverse oppgaver i regnskapsavdelingen. Det var mer relevant for studiene.

Fast jobb etter studiene

– Etter fullført Bachelorgrad ble jeg fast ansatt i Logistikkavdelingen, hvor jeg jobbet med tollrutiner, avrop og produksjonsplanlegging. I 2007 fikk jeg muligheten til å starte som controller i økonomiavdelingen, samtidig som jeg startet å en Executive MBA på NHH på deltid. Etter fem år i den stillingen ble jeg kjedesalgssjef med ansvar for REMA 1000 som kunde.

Han sier at de tre årene som kjedesalgssjef var veldig lærerike.

– Det var fantastisk å få lov til å være i førstelinje ut mot en av våre aller viktigste kunder og få fronte dette fantastiske selskapet, vår produktportefølje og ta sjarmøretappen med innsalg av alle våre nylanseringer. Hele denne reisen har vært en relevant for rollen jeg har i dag som økonomidirektør, en jobb han fikk i 2016.

Hverdagen i dag
Sindre sier han leder et svært dyktig og engasjert team i Mills.

– Vi jobber igjennom prosjektledelse, analyse og økonomistyring og er stort sett eksponert mot alle deler av vår virksomhet.

Controller og analyse-teamet jobber systematisk og grundig for å sikre økonomisk kontroll i hele den komplekse verdikjeden , og at riktige beslutningstakerne har den rette økonomiske styringsinformasjonen og økonomisk støtte til enhver tid.

Prosjektleder-teamet kombinerer smart stakeholder-management, med team- og prosessledelse til å lede innovasjonsprosjekter fra konsept til produktlansering.

– Fellesnevneren er bred involvering fra hele verdikjeden, høy kompleksitet og uforutsette utfordringer som må løses. Jeg er utrolig takknemlig å hver dag få lov til å gå løs på nye utfordringer og problemstillinger sammen med dette teamet, sier Sindre.