Glutenfrie matmuffins med ost og skinke
Enkel
35 min
Disse fyldige og saftige glutenfrie matmuffinsene er fylt med ost og skinke, og er et smakfullt alternativ for deg som ikke tåler gluten. De er laget med grov melblanding, metter godt og er geniale å ha med i nistepakken. Muffinsene kan fryses. Ta de opp kvelden i forveien og la de tine i kjøleskap over natten. Oppskriften gir ca. 6 store muffins.
Ingredienser
1 porsjon
7 dl glutenfri grov melblanding
1 dl revet ost
2 ts bakepulver
1 ts salt
1 ts oregano
0.5 ts pepper
0.25 ts chilipulver
100 gram Soft Flora Steke og Bake
3 dl melk
2 stk egg
50 gram smårettskinke
6 stk cherrytomater
20 gram solsikkefrø
Produkter i oppskriften
Soft Flora Steke og Bake
Soft Flora Steke & Bake er som navnet sier, godt egnet til både steking og baking. Den egner seg … Les mer
Mmm, gleder meg til å prøve denne snart 🙂
Hei Annette! Så hyggelig at oppskriften frister! Fortell oss gjerne hvordan det gikk hvis du baker disse, lykke til! 🙂